آیا راه دیگری برای درمان نارسایی کلیه وجود دارد

آیا راه دیگری برای درمان نارسایی کلیه وجود دارد

آیا راه دیگری برای درمان نارسایی کلیه وجود دارد؟ به منظور کنترل بیماری های کلیوی، کارشناسان صرف سال از تلاش برای پیدا کردن برخی از درمان های جدید، و در نهایت، میکرو چینی پزشکی Osmotherapy را به واقعیت است، که یک ترکیب خوب از طب چینی و طب غربی می آید. با کمک این درمان، بیمار نارسایی کلیه می تواند یک شانس یک زندگی با کیفیت و بدون دیالیز یا پیوند کلیه.

چگونه می توانید میکرو چینی پزشکی Osmotherapy درمان نارسایی کلیه؟

این می تواند به نارسایی کلیه شده توسط شش مرحله درمان، در زیر به برخی از جزئیات در مورد آنها:

گام اول

استفاده از کیسه های طب گیاهی در پشت بیمار، شن طحالی شو، با شروع درمان دستگاه است.

گام دوم

مولکول گیاهان دارویی از طریق سطح پوست، اپیدرم، درم و هیپودرم پی در پی را به بدن نفوذ.

سه مرحله

مولکول های طب چینی در بدن نفوذ از طریق کلیه ها و جریان را با خون در خون مویرگی کلیه است.

گام چهارم

مولکول های طب چینی بزرگ مویرگی خونی آسیب دیده به بهبود صافی گردش خون است.

گام پنجم

مولکول های طب چینی را به افزایش ماتریکس خارج سلولی کاهش و بهبود سلول های آسیب دیده به حالت عادی.

گام ششم

مولکول های طب چینی خواهد استاز خون و سموم در رگ های خونی با گردش برطرف کردن به تدریج و می تواند فقدان اکسیژن (اکسیژن کم) گردش میکرو حواله. در این زمان، کلیه به حالت عادی برگردد. تمام بدن است پر از مولکولهای طب چینی نگه داشتن عملکرد طبیعی بدن از طریق گردش خون.

حالا شما می دانید که طب میکرو چینی Osmotherapy درمان جایگزین خوبی از دیالیز و پیوند است، آن را می تواند نارسایی کلیه با بهبود میکرو گردش خون کلیه ها درمان و بازگرداندن عملکرد کلیه آسیب دیده است. اگر شما می خواهید برای جلوگیری از دیالیز و پیوند کلیه و یا نیاز به هر گونه کمک در درمان نارسایی کلیه شما می توانید ایمیل به ما در WhatsApp / وایبر به طور مستقیم ارسال و یا مشورت دکتر ما، ما بهترین های ما که به شما کمک کند.

ایمیل ما: sjzkidneyhospital@hotmail.com

ما واتساپ / وایبر: +8618633865632

تاریخ انتشار : دو شنبه 30 شهريور 1394 | نظرات ()